100%

Szczegóły obiektu

Tytuł

Sposób wytwarzania środka pomocniczego do wyrobu pieczywa : opis patentowy : nr 21638 : Kl. 2 c, 2/02

Wariant tytułu
Opis patentowy : nr 21638,Kl. 2 c, 2/02
Autor
Soltau, Gustav Autor
Współautor
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej Wydawca
Wydawca
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej Wydawca
Miejsce wydania
Warszawa
Data publikacji
1935
Adres wydawniczy
Warszawa : Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej, 1935 (Warszawa : druk L. Bogusławskiego i Ski).
Czas wydania/akcji
1901-2000
Opis fizyczny
[2] strony ; 25x20 cm
Język
polski
Kraj
Polska
Temat
Kwas mlekowy DBN,Patenty DBN,Piekarstwo DBN,Skrobia ziemniaczana DBN,Substancje dodatkowe do żywności DBN,Technologia żywności DBN
Opis
Tytuł według nagłówka.
Sygnatura obiektu
DŻS XIA 1f1
Format
image/text
Projekt
Patrimonium
Prawa do utworu
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
Instytucja
BIBLIOTEKA NARODOWA
Id oryginalne obiektu
111329633
Id obiektu Kronik@
801294
Kategoria
Druki ulotne